Teljeskörű jogi segítség

B2B jogsegély
Ügyvédi fizetési felszólítás kiküldése, amely tartalmazza valamennyi jogszabály által előírt tartalmi elem meglétét, ahhoz, hogy az esetleges további jogi eljárások megindíthatóak legyenek.

Fizetési meghagyásos eljárás megindítása. Nem-peres eljárás lefolytatása a legrövidebb útja lehet annak, hogy egy nem fizető adóssal szemben olyan okirattal rendelkezz, amelyre alapozva a végrehajtási eljárás megindítható lesz.

Végrehajtási eljárás megindítása. A végrehajtási eljárás teszi lehetővé, hogy a nem fizető adóssal szemben az erre kijelölt végrehajtási szervek, az adós vagyoni jogainak korlátozásával érvényesítsék az általad követelt összeget. A végrehajtó eszközei a követelés behajtása során pl. az adós számlájának „inkasszálása”, munkabérének vagy nyugdíjának egy részének a letiltása, ingóinak vagy ingatlanának az elárverezése.

Peres eljárás megindítása. Amennyiben az adósod vitatja a követelésed, lehetőséged van a klasszikus módon, tehát a peres eljárás megindítása útján is érvényt szerezni a követelésednek.

A követeléskezelésen túl, együttműködő ügyvédi iroda partnerünk segítségével az alábbi ügyekben is segítségre számíthatsz.


EEgyüttműködő partnerünk fentiken túl, büntetőjogra specializálódott , a büntetőjog keretei alá tarozó ügyekkel kapcsolatban is képviselni tudja céged.

Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media