Sikerdíjas tartozás behajtás

Ügyindítás akár 2-6 órán belülSikerdíjas követeléskezelés, tartozás behajtás szolgáltatásunk költséghatékony lehetőséget biztosít egyedi és tömeges problémák kezelésére. Sikerdíjas behajtást a késedelem korai és kései szakaszában egyaránt vállalunk. Cégünk előre finanszírozza a behajtási folyamatot, a sikerdíjas behajtás költségét utólag számoljuk el. Mi csak akkor kapunk térítést, ha eredményes munkát végeztünk cégednek. Kérj ajánlatot, írj e-mailt nekünk vagy hívj bennünket telefonon!

Mikor válaszd a sikerdíjas követeléskezelést?Miért adj nekünk megbízást?


1010 év tapasztalattal rendelkezünk a követeléskezelés, tartozás behajtás területén. Ügyfélközpontú kommunikációt és a mielőbbi konszenzus megteremtését helyezzük előtérbe az automata telefonok, automata üzenetek, a személytelen ügykezelések helyett. Nem célunk az ügyedet jogi útra terelni. Ismerjük a cég és cég közötti együttműködések gyenge pontjait, a megoldás, a konszenzus megteremtésének lehetőségeit. Hatékonyan alkalmazzuk az új és hagyományos követeléskezelői, tartozás behajtói eszközöket. Követeléskezeléssel, tartozás behajtással foglalkozunk, ez a főtevékenységünk, nekünk ebben van nagy tapasztalatunk! Megbízóink köre ágazattól függetlenül folyamatosan növekszik. Alacsony és nagy számlaértékű tartozásokat egyaránt kezelünk. Engedd, hogy megismerjük céged problémáit, hogy segíthessünk neked is! Kapcsolatfelvétel ITT!

Előminősítés és megbízás meneteFontos tudnod, hogy szerződéskötés nélkül adósoddal nem lépünk kapcsolatba, feladatot nem látunk el. Az előzetesen kapott információkat az adósodra vonatkozóan a Te tájékoztatásodra használjuk fel. Sikerdíj elszámolása az adós befizetésével arányosan, utólag történik. Más követeléskezelő, ügyvéd, jogi képviselő után nem, vagy egyedi díjazással végzünk sikerdíjas ügykezelést! Felszámolt, csődbement, törölt adószámú, nem működő adós cégek felé nem végzünk behajtást!
Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj telefonos konzultációt és ajánlatot!


Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media