Követeléskezelő asszisztens szolgáltatás

Teszteld díjmentesen, ne kockáztass!
Kedves Vállalkozó!


Az ügyfelektől jelentősen függő nagykereskedelemben, vagy a szolgáltatói szektorokban, gyakran halljuk azt az örökzöld szlogent, hogy " az ügyfélnek mindig igaza van!”. Komoly kihívás elé állítja a vállalkozókat, és köztük akár téged is, amikor a türelemhez, a megértéshez, az udvarláshoz szokott ügyfél, hirtelen elkezd késve fizetni. Fontos az ügyfél, de legalább ilyen fontos a bevétel is számodra. Nem szeretnéd elveszíteni, ugyanakkor vannak határok, amelyeket jó lenne vele betartani.

AA kevésbé fizetőképes ügyfelek időbeni felismerése és helyes kezelése, kritikus fontosságú elem a követeléskezelésben. A lehetséges kockázatok azonosítása, a nagyobb tartozások megelőzőse, az együttműködések diplomatikus átformálása, elejét tudja venni a nagyobb kintlévőségek kialakulásának. Továbbá segíthet elkerülni az indokolatlan ügyfélvesztét is.

Abban az esetben, ha már azonosítottad a fenti problémát, de nem érzel magadban kellő magabiztosságot, hogy egyedül oldd meg ezt a komplex feladatot, se időd se energiád ezzel foglalkozni és cégeden belül sincs igazán gazdája a tartozóknak, azt javasoljuk, hogy bízd ránk a céges követeléseid kezelését. Engedd, hogy ebben a nagy figyelmet és hozzáértést igénylő munkafolyamatban segítsünk neked! Cégünk követeléskezeléssel fogllakozik, már több, mint 12 éve.

Lehetőséged van díjmentesen kipróbálni!Szeretnénk eloszlatni a kételyeidet!


Tisztában vagyunk vele és értjük, hogy az ügyfeleid számodra nagyon fontosak. Belőlük élsz, többségével akár több éves kapcsolatot is ápolsz. Bárkinek nem engedheted át a kezelésüket. Tisztában vagyunk a feladatvégzés súlyával és jelentőségével. Annak érdekében, hogy az ügyfeleid biztos helyen tudhasd, eredményes ügyfélkezelési stratégiákat alkottunk a múltban. Ezeket az egyedi módszereket már jó ideje gyakoroljuk. Ismerjük a késve fizetők szokásait, ismerjük a helyes kommunikáció pszihológiai alapjait. Magabiztosan kezeljük a szoftveres felszólítások, értesítők hiányosságait, áthidaljuk azok állandó csapdáit. Alkalmazokodunk a különféle ügyfél-specifikus igényekhez. 12 évnyi saját tapasztalattal rendelkezünk a területen. Együttműködés során jelentős költségtől is megkímélhetjük a vállalkozásodat.

Milyen költségektől kíméled meg a céged, ha velünk szerződsz?Néhány előre megírt válasz neked, mert úgyis megkérdezedRövid összefoglaló a munkavégzésünkről


Állandó megbízás keretében vállaljuk késve és nehezen fizető céges ügyfeleiddel kapcsolatos követeléskezelői feladatok teljeskörű ellátását. Munkánk kiemelt ügyfélkezeléssel, ügyfélbarát kommunikációval végezzük, ahogy azt Te magad is tennéd. Az átadott ügyekkel kapcsolatos feladatokat cégedre szabottan látjuk el. Munkánk hatékonyságát az ügyfeleid elégedettségéből, a kintlévőség állományod változásából, a pénz forgási sebességének javulásából folyamatosan mérni tudod. Napi munkánk felett teljes kontrollt gyakorolhatsz. Kérj személyes konzultációt!

A Credit Management Kft. a legnehezebb időszakban támogatja a cégedet!Munkamódszerünk


Személyes vagy telefonos konzultációt követően megismerünk Téged és a céljaidat. Megismerjük vállalkozásod tevékenységét és a kintlévőségekkel kapcsolatos problémáidat. Titoktartás és adategyeztetés után áttekintjük kintlévőségeid összetételét, indokolt esetben előzetes vevőminősítést végzünk a vevőid fizetőképességének feltárása érdekében. Megvizsgáljuk a követeléseid megalapozottságát. Nagy figyelmet fordítunk személyes elvárásaidra, cégfilozófiád megismerésére.

AA kapott információkat bizalmasan kezeljük, ajánlatunk elkészítése és a Te tájékoztatásod céljával használjuk fel. Állandó megbízás esetén cégedre szabott követeléskezelői intézkedési tervet dolgozunk ki. Az előzetes kockázatelemzés, vevőminősítés, árajánlatkészítés díjmentes. Megbízás hiányában ügyfeleiddel nem lépünk kapcsolatba. Megbízás és szerződéskötés nélkül követeléskezelést nem végzünk. Ügyfeleid nem érzékelnek semmit az előzetes vevőminősítésből.

Cégedre szabott követeléskezelői intézkedési terv elfogadását és szerződéskötést követően, közvetett vagy közvetlen módon integráljuk a kintlévőségeiddel kapcsolatos adatokat saját fejlesztésű követeléskezelő rendszerünkbe. Az ügyek átadását követően azonnal (akár 2-4 órán belül) megkezdjük a követeléskezelői, tartozás behajtói intézkedéseket.

Egyedi megbízási szerződés alapján, szigorú titoktartási kötelezettséget vállalunk munkavégzésünk során. Szolgáltatásunk eredményességéről folyamatosan tájékozódni tudsz. Ez megkönnyíti az ügyekkel, ügycsoportokkal, intézkedésekkel kapcsolatos döntéseidet. A megbízás során megteszünk minden tőlünk telhetőt a követelések mielőbbi érvényesítése érdekében. Kiemelt figyelmet fordítva az ügyfélkapcsolataidra, a tartozás elismertetésére, a konszenzus megteremtésére.

Miért érdemes velünk szerződni?Fontos tudnod, hogy a cégedre vonatkozó vállalási díjakat, a követeléskezeléssel járó feladatok körét, előzetes egyeztetést követően, személyre szabottan készítjük el Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj személyes konzultációt és ajánlatot!

<

Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media