Sikerdíjas adósságbehajtás

Ügyindítás akár 2-6 órán belülSikerdíjas adósságbehajtás, adósság behajtás szolgáltatásunk költséghatékony lehetőséget biztosít egyedi és tömeges problémák kezelésére. Sikerdíjas adósságbehajtást a késedelem korai és kései szakaszában is vállalunk. Cégünk 100% előre finanszírozza a behajtási folyamatot, sikerdíjat utólag számolunk el. Ügykezelés során a sikerdíj és egyéb költség beszedését is célozzuk. Mi csak akkor kapunk térítést, ha eredményes munkát végeztünk cégednek. Kérj ajánlatot, írj e-mailt nekünk vagy hívj bennünket telefonon!

Mikor válaszd a sikerdíjas adósságbehajtást?Miért adj nekünk megbízást?


1010 év tapasztalattal rendelkezünk az adósságbehajtás, tartozás behajtás területén. Ügyfélközpontú ükommunikációt és a mielőbbi konszenzus megteremtését helyezzük előtérbe az automata telefonok, autamata üzenetek, a személytelen ügykezelések helyett. Nem célunk az ügyedet jogi útra terelni. Ismerjük a cég és cég közötti együttműködések gyenge pontjait, a megoldás, a konszenzus megteremtésének lehetőségeit. Hatékonyan alkalmazzuk az új és hagyományos adósságbehajtó, tartozás behajtó eszközöket. Adósságbehajtással, tartozás behajtással foglalkozunk ez a főtevékenyésünk, nekünk ebben van nagy tapasztalatunk! Megbízóink köre ágazattól függetlenül folyamatosan növekszik. Alacsony és nagy számlaértékű tartozásokat is kezelünk. Engedd, hogy megismerjük a problémád, hogy segíthessünk neked is! Kapcsolatfelvétel ITT!

Előminősítés és megbízás meneteFontos tudnod, hogy szerződéskötés nélkül adósoddal nem lépünk kapcsolatba, feladatot nem látunk el. Az előzetesen kapott információkat az adósodra vonatkozóan a Te tájékoztatásodra használjuk fel. Sikerdíj elszámolása az adós befizetésével arányosan, utólag történik. Más követeléskezelő, ügyvéd, jogi képviselő után nem, vagy egyedi díjazással végzünk sikerdíjas ügykezelést! Felszámolt, csődbement, törölt adószámú, nem működő adós cégek felé nem végzünk behajtást!
Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj telefonos konzultációt és ajánlatot!

Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media