Gyakori kérdések

Mit jelent a 100% behajtási garancia?


100% A sikerdíjas követeléskezelés/behajtás során 100%-ban cégünk finanszírozza a követeléskezelés folyamatát. Előzetes költség pl. fizetőképesség feltárása, behajthatósági vizsgálat, cégellenőrzés, ajánlatkészítés költsége 0 Ft. Amennyiben eredmény nélkül zárul a sikerdíjas behajtás/követeléskezelés, ebben az esetben sem kérünk tőled utólag térítést. Nincsenek apróbetűs részek és félrevezető marketing szlogenek. 100% hogy sikerdíjas ügykezelésben csak akkor keletkezik sikerdíj, amikor már pénzhet jutottál, tehát ha Mi eredményesek voltunk. Ügykezeléseink során a sikerdíj és más költségek behajtását is célozzuk.

Mit jelent a 100 %-ban előfinanszírozott jogi intézkedés?


100% 100% előfinanszírozott jogi intézkedések során ügyvédünk hasonlóan a 100% behajtási garanciához, előre finanszírozza a jogi intézkedések költségeit ahogy azt ma már a legtöbb ügyvéd is megteszi. Ügyvédi intézkedés, fizetési meghagyás, végrehajtás, felszámolás, illeték. Ezek a költségek akár több 100.000 Ft összeget is jelenthetnek/adós. A jogi eljárás keretében az adósra terhelődnek.

Mi jelent a teljeskörű ügykezelés?


Az ügykezelések köre és annak minősége szolgáltatóként változhat. A Credit Management Kft teljes körű ügykezelése során, alapértelmezetten az alábbi feladatokat látja el céged részére: telefonos követeléskezelés, számlaegyeztetés feladatainak elvégzése. Elektronikus és postai fizetési értesítő és fizetési felszólítás küldése, ügyfél visszajelzések feldolgozása. Cégellenőrzés, fizetőképesség felmérése, vevő szintű hitelkeretek felülvizsgálata, fizetésre ösztönzés. Fizetési megállapodás és részletfizetés előkészítése, korábban vállaltak követése, adategyeztetés. Naprakész ügykezelés, folyamatos rendelkezésre állás az ügyfeleid és a kollégák részére. Befizetések követése és rögzítése. Szükség esetén jogi intézkedések kezdeményezése. Az adatrögzítés és információ frissítés feladatainak elvégzése, kivéve ha Te szeretnél foglalkozni vele.  

Mit tegyek ha fizetési felszólítást kaptam?


Fizetési felszólítás érkezhet hozzád rendszerünkből elektronikusan és postai úton is. Fizetési felszólításon jól láthatóan megtalálod kinek a megbízásából kerestünk meg téged és miért. Látni fogod a követelés részleteit, esedékességét és a tartozás rendezésének lehetőségeit. A felszólítás egyedi ügyiratszámmal rendelkezik. Ügyiratszámra vagy konkrét ügyre hivatkozva hívd a központi számunkat, küldj e-mailt. Segítséget kapsz a követeléssel kapcsolatban. Bármely kérdés, észrevétel felmerül, keress bennünket bizalommal. 

Kapcsolati adatok

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media