Hitelbiztosítás Blog

Követelésbiztosítás? De mennyiért?


A hitelbiztosítás költsége a biztosított forgalmad alapján kerül meghatározásra, forgalomarányosan néhány ezrelékben mérhető. A díjfizetés mértéke a biztosítandó forgalmad alapján változik. A biztosítási díj cégedre szabottan, egyedileg kerül meghatározásra. Nagyobb volumenű biztosított forgalom, forgalomarányosan alacsonyabb költséggel jár, mintha ha csak a forgalmad egy-egy szegmensét biztosítanád.

Az árazás során figyelembe fogják venni a vevőportfóliódban mérhető kockázatokat, vevőid fizetőképességét. Figyelembe veszik az ágazati, a szektorra vonatkozó, az adott országra vonatkozó kockázatokat is. Alapvetően befolyásolja az árazást az elmúlt 2-3 év vevőidre vonatkozó károk statisztikája is. A vevői kockázat porlasztásra kerül a hitelbiztosító által. Alacsony és magas kockázatú ügyfeleid egyaránt biztosítás alá kerülnek saját kötvényben. Korábban létezett egyetlen vevőre köthető hitelbiztosíts is, amit közvetlen köthettél a hitelbiztosítóval, de a jelenlegi járvány másodlagos gazdasági hatásai miatt, az ilyen típusú kötvények kiadását a Biztosítók felfüggesztették.

Legkisebb hitelbiztosítási díj, saját kötvényben, 70-90.000 Ft/hó díjtól elérhető. Amennyiben érdekel a hitelbiztosítás cégedre vonatkozó konkrét díjazása, regisztrálj és kérj teljeskörű tájékoztatást és videókonferencia időpontot itt: 06 20 586 3390 vagy küldj e-mailt!

Ha még is úgy döntenél, csak egy db számlád vagy néhány db számlád biztosítanád, ez esteben számodra a faktorálás lehet jó megoldás. Utóbbi esetben a hitelbiztosítás díja 0,2-0,4% költséget jelenthet majd. Plusz a faktorálás díja 0,8-1%. A biztosítást a faktor köti, neked nem kell ez ügyben külön szerződnöd. A tájékoztató jellegű árak nem minősülnek ajánlatnak, illetve ne tekintsd nyilatkozattételnek. Nem jogosít fel ajánlat elfogadására, szerződés aláírására, pénz átvételére.


Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media