Sikerdíjas tartozás behajtás

Ügyindítás akár 2-6 órán belülSikerdíjas követeléskezelés, tartozás behajtás szolgáltatásunk költséghatékony lehetőséget biztosít egyedi és tömeges problémák kezelésére egyaránt. Sikerdíjas megbízást jellemzően a késedelem kései szakaszában, 60-90 napot meghaladó tartozások esetén indítunk. Előfordulhat, hogy házon belül végzett saját követeléskezelésed nem vezetett eredményre. Állandó együttműködés esetén, kérésre a fizetési késedelem kései szakaszában is kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfél kapcsolataidra. Cégünk előre finanszírozza, számodra kockázat és költségmentessé tehei a behajtási folyamatot. Ajánlatkérésért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Miért adj nekünk megbízást?


KKöveteléskezelő, jogász, ügyvéd munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a számlatartozásokat érintő specifikus problémák kezelésében. Egyedülálló módon alkalmazzuk az új és hagyományos követeléskezelői, tartozás behajtói eszközöket. Követeléskezeléssel, tartozás behajtással foglalkozunk közel 10 éve, nekünk ebben van nagy tapasztalatunk! Megbízóink köre, ügyeink darabszáma, kezelt ügyek volumene eredményeinknek köszönhetően folyamatosan növekszik. Engedd, hogy megismerjük a problémád, hogy segíthessünk a te cégednek is! Kapcsolatfelvétel ITT!

Előminősítés és megbízás meneteFontos tudnod, hogy szerződéskötés nélkül adósoddal nem lépünk kapcsolatba, feladatot nem látunk el. Az előzetesen kapott információkat az adósodra vonatkozóan a Te tájékoztatásodra használjuk fel. Sikerdíj elszámolása az adós befizetésével arányosan, utólag történik. Más követeléskezelő, ügyvéd, jogi képviselő után nem, vagy egyedi díjazással végzünk sikerdíjas ügykezelést! Felszámolt, csődbement, törölt adószámú, nem működő adós cégek felé nem végzünk behajtást!
Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj telefonos konzultációt és ajánlatot!

Információ

Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd munkatársunkat.

  • 1135 Budapest
  • Szent László út 80.
  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Írj nekünk!

Social Media